Есил Дюран е една от най-талантливите певици в поп-фолк музиката. Но освен с неоспорими гласови данни, Есил умее да бъде и перфектна домакиня. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Днес, 27-ми март, е денят на театъра и онлайн може да гледате пет постановки.(#stayhome# няма да е пречка ,ако обичате изкуството !❤️) “Черното пиле“ 20:30 ч. Моноспектакълът на Мариус Куркински може да гледате в платформата Fanstream. Цената на „билета“ е 7,98 лв, като видеото ще бъде достъпно 72 часа. „Парижката Света Богородица“ – Театър София 19:00 ч. Видеозапис на 100-тното и последно представление ПАРИЖКАТА СВЕТА БОГОРОДИЦА по Виктор Юго, спектакъл на Лилия Абаджиева ще бъде излъчен напълно безплатно онлайн в YouTube канала на Театър “София”. Калигула“ – Съвместна продукция на Драматичен Театър „Стоян Бъчваров” – Варна и “La Rose des Vents” Scène Nationale Lille Métropole – Villeneuve d’Ascq 19:00ч. “Кой си ти“ – Театър „Драмеди“ 12:00ч ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!💐❤️

A post shared by Есил Дюран (@esilduran) on


Тя доказа това, споделяйки с феновете си в Инстаграм свой кадър от кухнята, където е приготвила домашно приготвена гозба.

Певицата е сготвила едно от любимите си ястия – нарича се Karni Yarik, както Есил е отбелязала в своя пост.

Това вкусно изкушение се приготвя с патладжан, който е пълнен с телешка кайма, домати и лук. Разбира се всеки човек може да промени рецептата по свой вкус и желание, но сме убедени, че както и да се приготви, тази храна със сигурност ще се изяде бързо на вечеря.
 
Към снимката певицата е написала: "Готварството не е химия. То е изкуство. То изисква инстинкт и вкус, а не точни мерки... Тази вечер при нас е ориенталска - KARNI YARIK е, нещо любимо - пълнен патладжан с телешка кайма, домати и лук... Имайте уютна вечер". Освен вкусната гозба, Есил изглежда в чудесна форма и настроение. За визията си е заложила на черен топ и панталони с висока талия.

За времето, което прекарва певицата по време на социалната изолация, Есил преди време сподели в свое интервю:

"Научих много неща за себе си. Научих, че не съм чак толкова суетна, колкото си мислех, че не съм чак толкова привързана към вещите, които обичам и трябва да имам непременно. Мога да издържа всякак. Мога да ходя и без прическа, мога да ходя и всякак. Бобо беше много изненадан от това. Въпросът е да оцелеем, да сме заедно. Ако някои от нас не спазват наредбите, просто няма да ни се получи. Просто това е задачата – да сме отговорни".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Есил Дюран (@esilduran) on



Междувременно в свое скорошно интервю Есил сподели, че тя и нейната половинка, съпругът ѝ Борис Павлов, продължават да се обичат силно и се радват на времето, което прекарват с техния син Харис.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cottage spring moods🦋🌳🏡❤️#stayhome#don’tfeel alone#

A post shared by Есил Дюран (@esilduran) on