Една звезда залезе, друга изгря в Къщата на VIP Brother
Една звезда залезе, друга изгря в Къщата на VIP Brother / Нова тв

След сериозна битка между устремените към финала Съквартиранти Мишо Шамара напусна завинаги Къщата на VIP Brother 2013. Първият спасен беше Пламен Медаров, който се оказа с безпрецедентен положителен вот.

Още с влизането в студиото, българският рапър не пропусна да се поинтересува от политическите въпроси в страната. „Забавлявах се много! Разбира се, имаше и сълзи и скандали, като във всяка истинска къща!" обобщи своето пребиваване в Къщата на VIP Brother 2013 Мишо Шамара.

Една звезда залезе друга изгря в Къщата на VIP Brother
netinfo

Освен за номинираните Съквартиранти, вечерта се оказа изключително емоционална и за Златка Райкова. Бившата плеймейтка не скри радостта си, когато BIG Brother сбъдна нейното най-голямо желание, а именно влизането на половинката й - ММА боеца Георги Валентинов, в Къщата.

Тази вечер от 20:00 часа, зрителите на Нова ТВ ще видят Съквартирантите, обединени както никога досега. Мотивирани от хуманна цел, всички те взеха участие в програма за събиране на средства, предлагайки на онлайн търг по една своя любима вещ. През последните седмици звездите успяха да съберат сериозната сума от 6100лв. и днес отборът на Лияна, Ваня, Мишо и Станка, който показа по-голям резултат, ще има тежката дума в избора на благотворителната кауза, която Къщата да подкрепи.

Една звезда залезе друга изгря в Къщата на VIP Brother
netinfo

Паралелно с благотворителния търг ще протече и финалът на Мисията „Правилата са за глупаците", която е определяща за новия седмичен бюджет на Съквартирантите. След положените усилия Съквартирантите ще спретнат истинско парти, в което емоциите ще се развихрят в провокативни танци, които ще предизвикат нови разговори в Къщата.

Една звезда залезе друга изгря в Къщата на VIP Brother
netinfo