Джъстин Тимбърлейк: Ще се оженя след 15 години
Джъстин Тимбърлейк: Ще се оженя след 15 години / netinfo

Напълно възможно е Джъстин Тимбърлейк и Камерън Диаз да се оженят, въпреки всевъзможните слухове за тяхната раздяла. След 10 или...15 години. Именно такава дата е назовал вчера певеца в ток-шоуто The Ellen DeGeneres Show.

Първоначално певецът спретнал страхотно шоу – изпълнил свои известни парчета и после се съгласил да отговаря на въпроси, сред които и на този: “Какво ще кажете за слуховете за вашата връзка с Камерън?”, към което водещата пояснила: “За мен е много важно да изясните този аспект, кога смятате да се ожените за нея?”. Джъстин отговорил, че трябва да се приготви рокля, но не бързал.

Биха могли да възникнат проблеми с размера и ако тя не се промени до 15 години, нямало да има проблем. Зрителите не могли да скрият разочарованието си. Затова Тимбърлейк се принудил да дообясни: ”Това е забавно - тази седмица ни женят, а другата ни разделят. Знаете ли, трябва да призная, че ние дори не сме сгодени. Аз все чакам подходящия момент да коленича пред нея и да й поискам ръката, но като че ли тя го отбягва”. /БГНЕС/