Една истинска любов, устояла на всякакви предизвикателства. Светът на богатите и известните е труден, но с подходящ партньор всичко се преодолява.

Джулия Робъртс държи личния си живот далеч от погледа на камерите и хората, но ето че на 4 юли сподели с последователите си важен момент.

Актрисата отпразнува 18-ата си годишнина от сватбата със съпруга си Дани Модър и публикува сладка снимка, на която го целува по бузата. Вижте в канала "Stars News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨18 years✨ #heckyes

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on


Робъртс и Модър се женят през 2002 г. и за тези почти две десетилетия съвместен живот имат три деца: 15-годишните близнаци Хейзъл и Финеъс и 13-годишния Хенри, пишат от Edna.bg.

Последният път, когато Джулия Робъртс сподели мила снимка със съпруга си в инстаграм, беше на Свети Валентин през 2019. 
Дани Модър, от друга страна, публикува по-често кадри от семейния им живот, като в профила му можем да видим повече снимки на децата им.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That pretty mama in the middle. We love you so much.

A post shared by modermoder (@modermoder) on


Робъртс и Модър се запознават през 2000 г. на снимачната площадка на филма „Мексиканеца“, където Модър работи зад камерата. Актрисата е изключително предпазлива по отношение на семейството си, затова е истинска изненада, че през 2018 г. в интервю за Extra определи съпруга си като "страхотен човек" и отбеляза: "Забавляваме се толкова много"

И един забавен факт: явно Джулия Робъртс и Дани Модър не са единствената звездна двойка, избрала националния празник на САЩ за своя специален ден – те споделят датата на годишнината от сватбата си с поне още две други известни двойки. На 4 юли Виктория и Дейвид Бекъм също отпразнуваха годишнината си и отбелязаха 21 години брак, а Аштън Кътчър и Мила Кунис отпразнуваха петата си годишнина – сватбата им се състоя на 4 юли 2015.