/ Guliver/Getty Images
Един от най-известните холивудски актьори Джордж Клуни ще съди френското светско списание "Воаси" за публикувани на страниците му снимки на неговите близнаци, предаде АФП.
 
Some grainy shots of George #Clooney and Amal holding their babies. George looks he still carrying baby weight and that baby very awkwardly,

 
"Миналата седмица фотографи от това издание са се прехвърлили през нашата ограда, качили са се на дърво и са заснели без позволение нашите бебета", написа Клуни в съобщение до медиите.
 
"Бъдете сигурни, че фотографите, фотографската агенция и списанието ще бъдат дадени на съд, тъй като става дума за безопасността на нашите деца", добави актьорът.
 
Джордж и Амал Клуни вече се радват на близнаци

Корицата на последния брой на сп. "Воаси" показва Клуни и съпругата му, държащи в ръце по едно от кърмачетата и със заглавие: "Ето първите снимки на близнаците на Клуни, Ела и Александър, родени в Лондон в началото на юни!".
 
 
Холивудският екранен любимец и съпругата му Амал Клуни, известна адвокатка и защитничка на човешките права, сключиха брак през 2014 г., припомня агенцията.
БТА