Джесика Симпсън винаги е била много откровена за борбата си с излишните килограми. През годините тя се променя много пъти, следствие на ражданията. Сега обаче певицата е в повече от перфектна форма, както и самата тя  показа в профила си в Инстаграм. Тя е доказателството, че една майка на три деца може да изглежда прекрасно, стига да иска.

40-годишната звезда сподели снимка, на която показва перфектната си фигура в йога поза. По време на бременността с третото си дете Джесика качила значително количество килограми, кантарът ѝ минал 100. Джесика сега сподели, че е успяла да свали цели 45 килограма от раждането на малката Бърди (през март 2019-а) до наши дни. Вижте още в канала "Cool News" във vbox7

Треньорът на Харли Пастернак разказа в интервю за Good Morning America, че Джесика е била на тежка, но доста ползотворна тренировка, към която певицата се придържа с негова помощ. Харли сподели, че звездата е правила по 12 хиляди крачки на ден. Важното е, че не е имало значение как точно ще ги прави тези крачки -  дали чрез семейни разходки, дали на бягащата пътека. Основното било да има движение.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting the week with a warrior mindset aligned with the beauty of the sunset ✨

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on


През лятото Джесика сподели:

"Спортувам много усилено в момента. Изобщо не е лесно, но искам да се чувствам добре. Ходенето пеша не само ме вкарва във форма, но и ми помага да изчистя главата си от негативни мисли и да се концентрирам. Храня се здравословно и открих, че наистина харесвам карфиол. Кой би предположил, че този зеленчук може да замести почти всичко", каза още Симпсън.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cali Cowgirls 💕 #BIRDIEMAE

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on