Дженифър Анистън
Дженифър Анистън / Gulliver/Getty Images
В духа на коледните празници и специалното уютно усещане около тези дни любимата звезда от „Приятели“ Дженифър Анистън публикува в Инстаграм две снимки с баща й.

Едната е черно-бяла, а Дженифър е още малко момиченце, гушнато в прегръдките на татко. Другата е съвременна и цветна, но отново са щастливи и прегърнати. Към тях тя написа и трогващо послание: „Коледа с един от моите създатели. Тогава и сега. Благодаря ти, татко.

Дженифър Анистън по-искрена от всякога за... любовта
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas with one of my creators. Then and now #TBT Love you, papa ❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on



Бащата на Дженифър Анистън също е актьор. 86-годишният Джон Анистън е редовен участник в каста на сериала „Дните на нашия живот“. Забавното е, че героят от „Приятели“ Джоуи Трибиани също се снима в този сериал.

Джон Анистън е грък, роден под името Янис Анастасакис на остров Крит. Той е женен за майката на Дженифър Анистън Нанси Доу до 1980 г. След това има втори брак, от който е и доведеният брат на актрисата - Александър.

Дженифър Анистън разтопи всички със своя снимка като дете

В началото на декември обичаната актриса се върна години назад към по-безгрижните и простички времена от живота и зарадва феновете си по цял свят отново.

Тя публикува в профила си в Instagram черно-бяла снимка от детските си години, на която с черна шапка и сладки подаващи се от нея къдрици съзерцава през прозореца.

Калифорнийско бебе с шапка! Сигурна съм, че много исках да завали сняг“, написа към снимката 50-годишната актриса и прибави емоджита на снежен човек, снежинка и молещи се ръце.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук