/ Gulliver/Getty Images
Дженифър Анистън все още се надява да изживее голяма любов, въпреки провалите на двата си брака.

Положителна и оптимистична, 50-годишната актриса обясни, че остава „отворена“ към любовта, въпреки че не се е срещала с никого след развода си с Джъстин Теру. За нея любовта е нещо „фантастично“.

„Това е толкова красиво нещо. Искам да кажа, че ние наистина опознаваме себе си, като сме достатъчно уязвими, за да се влюбим“, призна Джен в интервю за списание „Пийпъл“.

Дженифър Анистън
БГНЕС

Всъщност миналите връзки на звездата от "Приятели" само засилиха вярата й в любовта:

Дори когато е страшно, дори когато боли ... Винаги си заслужава. Нали?“ добави тя.
 

Чувствителна съм и към хора, които наистина имат силно сърце и просто не дават достъп до него. Какви пропуснати възможности ... харесвах много хората. И ми харесва факта, че дори пукнатините в тези връзки все още са красиви. Не бих била тук днес, ако не беше така за всички тях“, продължи актрисата.

Брад Пит и Дженифър Анистън
Gulliver/Getty Images

Хубавата блондинка беше омъжена за Брад Пит от 2000 до 2005 г. Актьорът приключи връзката им, след като се влюби в Анджелина Джоли на снимачната площадка на "Господин и госпожа Смит".

След запознанството си с актьора Винс Вон и певеца Джон Майер, Дженифър Анистън се омъжи за Джъстин Теру през 2015 г. Двойката обяви раздялата си през февруари 2018 г., като все още поддържа приятелски отношения.

Дженифър Анистън
Guliver/Getty Images

Въпреки че звездата вече е несемейна, тя може да разчита на близките си приятели, които са й позволили да е стъпила здраво на земята през всичките тези години.
 

„Приятелствата ми ме запазиха автентична и истинска ... и обратно. Хубава е обмяната“, продължава тя. С тази красива представа Дженифър Анистън бе избрана за „Личност на годината“ от „Пийпъл“, заедно с Мишел Обама, Тейлър Суифт и Дженифър Лопес.
 

Събуждам се всяка сутрин, изпълнена с благодарност“, казва още тя пред списанието.

След успеха на филма на Netflix „Murder Mystery“, излязъл през това лято, където тя играе с Адам Сандлър, актрисата направи триумфално завръщане в света на телевизионните сериали тази есен, снимайки се с Рийз Уидърспуун в „The Morning Show“ на Apple TV.

Дженифър Анистън
Guliver/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС