Вторник е и една зодия ще избягва спорещ роднина днес, докато друга ще се чувства по-уверена в поемането на лидерска роля. Прогнозите за всеки от 12-те зодиакални знака трябва да съдържат нещо, което ви говори и резонира с по-дълбока, вътрешна истина.

Тези ежедневни прогнози са съставени от астролога Ръсел Грант, който разчита звездните знаци повече от 50 години, пише Mirror. Eто какво може да донесе днес за вашия хороскоп - и какво можете да направите, за да сте подготвени.

Овен (21 март - 20 април)

Единственият начин вие и друг член на вашия екип да можете да работите заедно в хармония е да се съгласите на някакъв вид компромис. Трябва да направите това само за да не разрушите атмосферата за всички останали. Не е честно спрямо другите да трябва да търпят цялото това напрежение.

Телец (21 април - 21 май)

Вашето ефективно справяне с неочаквана дилема ще реализира групов проект. Започвате да виждате как вашите действия могат и правят разлика. Тази трансформация ще ви накара да се почувствате ангажирани в живота и по-уверени в поемането на лидерска роля.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Имате чувството за самота. Всъщност това само ви влошава състоянието. Включването в групови дейности или доброволчеството за благотворителна организация ще ви свърже с красиви хора и ще ви накара да почувствате, че помагате светът да стане по-добро място.

Рак (22 юни - 23 юли)

Може да е по отношение на групов проект, работа, върху която работите професионално, или някой, с когото работите, но нещо ви дава повод за безпокойство. Каквото и да е, не можете да пренебрегнете чувствата си и ще искате да направите нещо по въпроса.

Лъв (24 юли - 23 август)

Някой очаква да му помогнете и да го подкрепите, независимо дали наистина искате или не. Поради естеството на това приятелство се чувствате задължени да им помогнете. В същото време започвате да се чувствате така, сякаш някой се възползва от вашата щедра и грижовна природа.

Дева (24 август - 23 септември)

Поели сте толкова много, че работата ви не отговаря на обичайните ви високи стандарти. В допълнение към проблемите в работата, семеен проблем започва да ви завладява. Когато тревогата заплашва да ви надвие, спрете това, което правите. Затворете очи, дишайте дълбоко и останете спокойни.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Изведнъж виждате задачите, които е трябвало да бъдат завършени преди известно време. Поривът да ги премахнете веднъж завинаги е нещо, което сега не можете да пренебрегнете. Това също ще ви осигури оправданието, от което се нуждаете, за да избегнете спорен роднина.

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Покупките, направени днес, може да са скъпи, но също така са необходими. Инструментите и оборудването, които купувате, ще направят живота ви много по-лесен. Счупените уреди трябва да бъдат поправени, тъй като не можете без тях. Ако не сте в състояние да покриете разходите, щедър приятел или роднина ще ви предложи помощ.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Вие се подготвяте да започнете нови проекти и това ще означава прекратяване на старите условия в подготовка за новите. Цялата информация, от която се нуждаете, за да продължите напред, е налична сега. Това ви прави още по-уверени, че това е нещо, което трябва да направите.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Не е лесно да признаете, че се чувствате уморени и отпаднали. Откажете да се напрягате, когато в момента имате нужда от тишина и спокойствие. Може да сте се убедили, че даден проект ще се провали. След като презаредите, вашето отношение ще се промени.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Прилив на енергия ще настъпи точно когато сте започнали да се тревожите за завършване на важен проект. Въпреки че от вас ще се очаква да поемете повече отговорности, може да настоявате да завършите започнатото, преди да поемете нещо ново.

Риби (20 февруари - 20 март)

Нещата може да не са се развили добре по отношение на вашия партньор или близък приятел. Не е лесно да признаете, че изглежда, че имате малко общо помежду си. Това ще настъпи след дълъг разговор. След като това свърши, ще разберете, че е бил нужен просто разговор.