Популярният актьор влезе в ролята на легендарния Тодор Колев
Актьорът Димитър Маринов направи уникална имитация по време на финала на шоуто "Като две капки вода" в ефира на NOVA. Той влезе в ролята на любимия на българите Тодор Колев и изпълни неговата песен "Самотния човек".

„Не можеш да бъдеш голям артист без да бъдеш голям човек!“, категоричен беше популярният актьорът, който изправи на крака жури и публика.
Влизайки в кожата на учителя си по актьорско майсторство – легендарния Тодор Колев, Маринов дори пя със сако, носено от него.

Въпреки своето място във финалната четворка, Маринов преотстъпи позицията на Маги Джанаварова. Популярният актьор сподели, че завръщането му в България е посветено на голямата му мисия - да подкрепи млади и талантливи артисти в творческия им път.  

„След генералната репетиция споделих с Маги Халваджиян моето намерение да се откажа и го помолих да го пази в пълна тайна”, разказва Маринов  в ефира на NOVA.

„В моя живот, още като малък, в България много малко хора ми дадоха шанса, който аз исках да имам, пътя, които исках да имам. Обстоятелствата бяха други и много млади творци страдат точно от това – да им се даде тази възможност!”, спомня си Димитър Маринов, който посвещава времето си в България на своята академия за кино, театър и телевизия, където окуражава и вдъхновява младите таланти.

„Ако ти правиш нещо в живота си и ако то няма смисъл да помогне на някой друг, да се осъществи мечтата на някой друг, след като твоята мечта вече се е осъществила – тогава няма смисъл”, категоричен е актьорът.
 
NOVA