Актьорът Димитър Маринов предизвика истински фурор с изпълнението си на "Моя страна, моя България" в "Като две капки вода". Това беше вероятно най-емоционалното изпълнение, което е виждала тази сцена, като за това допринесе не само автентичната папийонка на Емил Димитров, но и сълзите на Маринов.

"Аз може да съм американски гражданин, но съм български син. Моята родина е България", сподели актьорът, който си пеел по 40-50 пъти песента на ден, за да превъзмогне емоциите си. Е, не успя.

Димитър Маринов само преди година стана първият българин, развял трибагреника ни на червения килим на наградите "Оскар". Той участва в спечелилия отличието филм "Зелената книга".
 
 
Публикувахте от Dimiter Marinov в Събота, 23 февруари 2019 г.


Пред в. "Уикенд" актьорът говори за ролята на съпругата си Дженифър или Джени, както я нарича на галено. "Никога не сме имали скандал", казва актьорът за Джени, с която са заедно от 21 години. Благодарение на нея сбъдва мечтата си да бъде актьор. Вижте в канала "Celebrity Box" във vbox7:
 
 
Публикувахте от Dimiter Marinov в Събота, 10 ноември 2018 г.



"А аз не съм лесен човек. Актьор. Идиот. Сантиментален, емоционален, пътувам много. Тя никога не ме попита къде отивам, кога ще се върна. Ударих шестица от тотото с нея", признава участникът в "Като две капки вода".
 
 
Публикувахте от Dimiter Marinov в Неделя, 24 февруари 2019 г.


Двамата се запознават в Сан Диего на уоъркшоп по театър - страст, която двамата споделят, макар че Дженифър е счетоводител. Две години след сватбата им се родил синът им Йордан. "Жена ми каза, че иска да дадем българско име на бебето. Аз през живота си баща не съм имал, затова кръстихме детето Йордан - на рождената ми майка", споделя Димитър Маринов.
 
 
Публикувахте от Dimiter Marinov в Неделя, 10 февруари 2019 г.