Диляна Попова не е просто красива жена, а и талантлива личност с безупречен вкус към модата.

Не всеки човек може да се похвали с добър усет за дрехи. Има много богати и известни, които обаче не могат да намерят своя стил, докато с Диляна нещата стоят доста по-различно в това отношение.

Попова винаги е изпъквала, а в Инстаграм, където тя често споделя свои снимки, с просто око си личи, че служи и като вдъхновение на доста млади момичета. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:

Стилът на Диляна е свеж, непринуден и много естествен. Красивата актриса обича да залага през лятото на по-цветни дрехи, направени от леки материи.
 
От пъстри и младежки къси панталонки и топове, до красиви и изчистени ленени панталони и блузи в бяло, които са особено подходящи за приятни разходки през топлите летни вечери.

Диляна залага на естествената визия, при нея няма да видите твърде много грим, а само леко подчертаване на природните ѝ дадености, което я прави още по-голям магнит за мъжете.
 
Скоро красивата актриса и модел бе на родното море. За почивката си тя бе избрала прекрасни тоалети. Тя бе избрала Приморско за лятната си ваканция, а компания ѝ правеше друг обичан български актьор – Калин Врачански, с когото са близки приятели. 

"Лято е... и нищо повече не искам, освен нашето море и моите приятели", пише Диляна към общата им снимка. Подобна снимка е качил и Врачански, но към нея е написал: С приятелче на море.
 
Малко по-късно Диляна качи друга своя снимка, на която е облечена доста пъстро. в Тя е с интересен ретро бански от две части, вдъхновен от стила на 90-те години. 

Облеклото се състои от яркожълти бикини и зелен топ, които Попова е съчетала с гумени ботуши с дължина почти до коляното и тъмни очила. 

"Back to 90’s..😉 в Приморско имам доста спомени от дете..:)", пише Попова към снимката.