/ iStock/Getty Images
Жената-дракон Таямат Лиджън Медуза е похарчила 73 хиляди долара за телесни модификации, които целят тя окончателно да заприлича на безполово влечуго, пише в. "Метро".
 

I changed the color of my mask to this shade of green for the first time. I like it!

Публикувахте от Tiamat Legion Medusa в Сряда, 14 август 2019 г.

Тук не става дума за обикновените пластики, като увеличаване на бюста или прибиране на корема. Таямат е похарчила парите си за кастрация, за отстраняване на уши, за цепване на език, за да се сдобие с мечтания рептилски вид.

"Хората си мислят, че тези като нас, които преследват външност на извънземни, са обезателно откачалки и лузъри, коментира стряскащата дама. На тях искам да им кажа, че когато бях мъж, имах успешна кариера на вицепрезидент на банка в една от най-големите финансови институции на страната. Това, че съм си премахнала ушите, съвсем не означава, че са ме оперирали и от мозъка ми!"
 

I hope everyone is having a great day/night. <3

Публикувахте от Tiamat Legion Medusa в Вторник, 16 юли 2019 г.
Таямат твърди, че боди модификаторите са интелигентни и чувствителни хора. Родена като Ричард Ернандес, Жената-дракон имала трудно детство. Доведеният й баща я малтретирал, дори веднъж я оставил в гората посред нощ в южен Тексас, където гъмжало от гърмящи змии. "Именно тогава, когато родителите ми ме изхвърлиха като боклук, аз реших да приема като родители отровните змии", доверява ексцентричната дама.
 
Публикувахте от Tiamat Legion Medusa в Неделя, 16 юни 2019 г.

За да заприлича на влечуго, Ричард се кастрирал, превърнал се в Таямат, като премахнал изцяло ушите си и частично носа си, имплантирал си рога. На 11 той почувствал, че е гей, но в по-късен етап решил, да стане жена, а след това изцяло да се раздели със сексуалността си, като се превърне във влечуго без пол.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА