Цветът на пловдивската бохема дойде на кастинга на Big Brother Family
Цветът на пловдивската бохема дойде на кастинга на Big Brother Family / Sofia Photo Agency, архив

Едни от най-колоритните представители на пловдивската бохема дойдоха на кастингите на Big Brother Family. Артисти, художници, писатели и певци, заедно с половинките и децата си чинно изчакаха своя ред и минаха през всичките четири кръга на препитванията в хотел „Тримонциум".

Този сезон на най-успешния телевизионен риалити формат няма за цел обаче да привлече популярни личности, а просто да потърси формулата на най-хармоничното и успешно българско семейство. Екипът на шоуто очаква по-голяма активност и от хората, които живеят на село и в малките населени места, тъй като без тях картината не би била пълна.

Кастингът в Пловдив продължава до края на днешния ден и утре от 9:00 до 21:00 ч. Всички, които не успеят да дойдат в града под тепетата, са добре дошли във Варна (29-31 януари) и в София (5-7 февруари). Българи, живеещи в чужбина, също ще имат правото да участват, като се регистрират за желана от тях дата на официалния сайт http://www.bigbrother.bg.

Освен това, всеки е свободен на препоръча свое приятелско семейството, което смята за идеален участник, като изпрати техни координати на адрес casting@bigbrother.bg. Има още един начин да попаднете в шоуто и да спечелите 200 000 лв., семеен апартамент в центъра на София и автомобил - като се отзовете на поканата на скаутите на Биг брадър. Това са най-добрите редактори от екипа, които обикалят страната и търсят подходящи двойки.