/ Gulliver/Getty Images
За първи път у нас на 11 септември ще чуем и видим на живо Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери със супергрупата Hollywood Vampires, съобщава Joker Media.

Бандата е създадена през 2015 г., за да почете музиката на рок звездите, починали от „излишък“ през 70-те години. Името на групата произлиза от The Hollywood Vampires - клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те, който включва голям брой величия в шоубизнеса, като Джон Ленън и Ринго Стар от „The Beatles“, Кийт Муун от „The Who“, Мики Доленц от „The Monkees” и др.

Hollywood Vampires
Gulliver/Getty Images

Суперпродукцията е част от Европейското турне на бандата, което стартира това лято в Германия и ще продължи в Полша, Австрия, Швейцария, Франция, Великобритания, Люксембург, Италия, България, Турция др.

Групата има издадени два студийни албума с участието на гост музиканти - Пол Маккартни, Дейв Грол, Джо Уолш и Кристофър Лий.

Hollywood Vampires
Gulliver/Getty Images

Първият от тях е едноименният албум „Hollywood Vampires“ издаден през 2015, който има и Delux версия, а вторият е „Rise“, издаден през 2019 г. и подкрепен от три сингъла: „Heroes”, „The Boogieman Surprise” и „Who’s Laughing Now”.

Hollywood Vampires
Gulliver/Getty Images

Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери идват у нас на 11 септември 2020 година, когато се очаква да направят невероятно шоу в зала Арена „Армеец”.

Hollywood Vampires
Gulliver/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук