/ Guliver/Getty Images
Американският актьор Брус Уилис рядко показва снимки на съпругата си Ема и двете им дъщери, но изненадващо го стори тази Коледа, съобщи електронното издание на в."Дейли мейл."

В първия ден на Коледа актьорът, който е на 65 години, разпространи кадри, на които гордо позира с дъщерите си Евелин на 6 години и Мейбъл на 8 години и майка им Ема Хеминг (42 г.) пред коледно дърво.
 


Уилис пусна снимката, след като бившата му съпруга Деми Мур се похвали с кадри с трите им общи дъщери - Румър Глен (32 г.), Скаут (29 г.) и Талула (26 г.) в компанията на приятели.

Уилис, Ема и дъщерите им позират в карирани пижами в черно и червено пред елхата на прага на дома им. Ема също публикува кадрите в социалните мрежи и написа, че фотоапаратът бил поставен на стълба и бил с настроен таймер, но въпреки това тя стискала палци снимките да се получат.

Брус Уилис публикува снимката в социалните мрежи, като тагна бившата си съпруга Деми Мур и трите им дъщери. "Липсвате ни", допълни го Ема. Голямото семейство на Уилис поддържа чудесни отношения и често прекарват време заедно в Айдахо.

Мур и Уилис бяха семейство от 1987 г. до 2000 г. През април Талула публикува снимки в Инстаграм, от които стана ясно, че Брус Уилис и Деми Мур са заедно под карантина с дъщерите си Скаут и Талула и половинките им. От публикацията не ставаше ясно защо Брус Уилис е под карантина с бившата си съпруга.
БТА