Брад Пит и Дженифър Анистън
Брад Пит и Дженифър Анистън / Gulliver/Getty Images
Бившият на блондинката гостувал на партито й за Коледа
Холивудските звезди Брад Пит и Дженифър Анистън са възобновили отношенията си, съобщават чуждите медии, като се позовават на отлично информиран източник, близък до актьора и разкрил новината пред US Weekly.

Твърди се, че по време на партито по случай Рождество, което организирала Дженифър за звездна компания от приятели, сред поканените гости бил и Брад.

На гости при Анистън за Коледа дошли още Том Ханкс със съпругата си Рита Уилсън, Кейт Хъдсън и много други звезди. "Те се разбраха да не ровят в миналото, а да гледат само напред. Джен помоли Пит да не се опитва да анализира брака им и да търси причината, заради която той реши да отиде при Джоли. Според Дженифър, това е деструктивен подход, който сега няма да им помогне. Те се разбраха да си кажат всичко за развода веднъж завинаги и да си простят взаимно", разказва още източникът, цитиран от
US Weekly.

Дженифър Анистън с коледна снимка като малка в прегръдките на баща си

Брад и Дженифър бяха женени от 2000 г., но пет години по-късно актрисата прекрати отношенията им заради увлечението на мъжа й по Анджелина Джоли. Преди три години Брад се раздели и с Джоли, отново по желание на половинката си.