/ NOVA
Червените подготвят сватба, а Станислав впечатли гостите с начина си на сервиране
Отборът на сините се провали грандиозно в днешната вечерна резервация, което доведе до още по-голямо разделение в синята кухня. Кулинарното бедствие разочарова шеф Ангелов, който беше готов да изгони всички участници със сини куртки.

Забавното караоке парти в Hell’s Kitchen даде приповдигнат старт на кулинарното шоу, а сини и червени бяха предизвикани да покажат вокалните си възможности в битка за предимство в следващото предизвикателство. Двата отбора трябваше да тестват своята комуникация и да сготвят по перфектен начин 5 от ястията от менюто на ресторанта. Битката спечели отборът на червените, което ги изпрати на заслужена почивка в Русе. Там роднините на Мацоев се запознаха с набедената за негова бъдеща съпруга от съотборниците му - Интернет сензацията Цветомира от Враца.

Докато червените се забавляваха и планираха бъдещата сватба, сините бяха изправени пред ново предизвикателство – мастър клас със световно известния испански готвач Франсиско Лоренцо. Иберийската кухня създаде проблеми на Васил, който получи оранжева престилка и загуби и своята увереност.

Вечерната резервация се оказа повече от успешна за отбора на червените, които надвиха без проблем колегите си от синята кухня. Те издадоха всички поръчки, а гостите получиха и допълнително шоу, благодарение на Станислав, който сервираше десертите разсъблечен.

Потъващият кораб при сините доведе до безпрецедентен развой на вечерта. Нямаше изгонен, но всички сини участници загубиха куртките си, а шеф Ангелов обяви отбора за приключен. Какво ще се случи с номинираните ще стане ясно в следващия епизод на кулинарното шоу.
Гледай Hell’s Kitchen България всеки понеделник и вторник от 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen БългарияFacebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.