/ iStock/Getty Images
Баща от Канада се е подложил на продължила с часове болезнена процедура, за да си татуира родилен белег в знак на съпричастност към сина си, предаде Ройтерс.

Дерек Пру старши от Едмънтън се надява, че по този начин ще помогне на момчето си да приеме собствения си родилен белег, от който очевидно се притеснява.
Бащата споделя, че е решил да се "бележи", след като е забелязал, че синът му Дерек не иска да си сваля тениската, когато ходи на плуване.

"Стана ми ясно, че той се притеснява. Затова реших да му покажа, че не е сам и че двамата имаме един и същ белег. Татуирането беше доста по-интензивно, отколкото очаквах, но се чувствах добре, че го правя за момчето ми", споделя 30-годишният Пру.
Бащата е разкрил изненадата пред сина си по-рано през месеца край басейна в хотел.

"Той свали тениската си и там имаше огромна татуировка, същата като родилния ми белег", споделя 8-годишният Дерек. Момчето допълва, че се чувства щастливо, но и малко объркано.

Татуировката във виненочервен цвят на бащата покрива част от гърдите и корема му и се простира под лявата му ръка. Тъй като Дерек Пру старши е доста по-едър от сина си, татусът му също е по-голям, за да изглежда пропорционален.

"Независимо върху коя част от тялото се прави, татуирането е болезнено", казва Тони Гилбърт, който е направил татуировката на Пру.
БТА