Няколко са по-важните промени за 2018 г.

Ето какво ни предстои през следващите 12 месеца:

Първо, преминаването на Сатурн в Козирог, което се случи в края на 2017 година, ще продължи в рамките на следващите две и половина години, тъй като Сатурн е по-бавна планета, сравнение с планетите преди него, а правилото е, че колкото по-рядко се случва нещо, толкова по-голяма значимост има то.

Козирогът е естественият знак на управление на Сатурн, съответно там той е силен.

Сатурн е планета, свързана с отговорността, дълга и с това какво трябва да се направи, а от там и с необходимостта.

Да надникнем в 2018-та: Каква година ни очаква и как да привлечем късмет и пари?

Времето е подходящо да преструктурирате и поставите в ред нещата си, особено по отношение на дома, в който Сатурн попада и планетите, които засяга в личния вихороскоп.

Сатурн ще развенчае много илюзии, ще даде отрезвяване и по-практична и реалистична оценка на нещата. Може би дори лека песимистична нотка. Най-осезаемо това ще бъде за зодии Козирог, Овен, Везни и Рак.

зима
Thinkstock/Getty Images

През 2018 г. Уран, една още по-бавна от Сатурн планета, също променя знака, в който се движи, което ще се случи окончателно през 2019 година.

Техники за по-щастлива 2018-а година

Уран преминава за кратко няколко пъти от Овен в Телец поради ретроградността си и макар по-леко, постепенно ще започне да се усеща началото на промени, свързани с отношението към материалните ценности. Това е много дълъг и сложен процес, който изисква по-продължителен период от време.

Телецът е знак на собствеността и в не малка степен на привързаността към нещата и тези теми ще бъдат подложени на промени в предстоящите няколко години.

Ето къде се крие щастието, не е в парите

Уран променя категорично всичко, с което се свързва и е добре да помислите по въпроси като: Кое е това, което ми принадлежи? Какво би било ако го нямам и как ме дефинират моите притежания? Това е така, тъй като Уран е планета, която няма отношение към материални ценности, а само към духовните. Имайте предвид, че това е само началото на промяната.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук