/ ThinkStock/Getty Images
Астролог за това каква ще е 2018 година
95800
Астролог за това каква ще е 2018 година
  • Астролог за това каква ще е 2018 година
Следващата година ще е мирна, рационална и уравновесена, но трябва да се заредим с търпение, за да реализираме всичко планирано досега. Това каза пред Дарик астрологът Антоанета Салфидж. Тя разкри особеностите, които ще властват през следващата година и какво да правим, за да привлечем към себе си късмет, пари и благосъстояние.
 
Годината на двойката е година на Луната. А Луната е много адаптивна, тя е приемаща, възприема информацията, превръща я в някаква материя, кара ни да се чувстваме удобно, приятно, комфортно, да се заземим. Именно заради това за нас е много важно да се наместваме и да се оформяме“, посочи астрологът.

сребърно мода
ThinkStock/Getty Images

За да „омилостивим“ Луната, за да се синхронизираме с енергията, която ще управлява процесите, е добре да се ориентираме към белия цвят, среброто, сребърните бижута и въобще сребристо сивото като цвят.
 
По думите на астролога Луната е много материална, успява всичко невидимо да го материализира и много често чрез лунния принцип ние искаме да се наядем, да си починем, да натрупаме пари, да си купим имот, да си създадем дом, семейство.
 
„Другият цвят, който ще управлява тази година е зеленото - цветът на парите. Така че, който иска да спечели повече и да привлича повече пари, може да се ориентира към зеления цвят“, каза Антоанета Салфидж.

зелено мода
ThinkStock/Getty Images

За кого ще е най-успешна следващата година?
 
„Това ще бъде една мирна година, една хубава, рационална, мирна и много спокойна година, уравновесена и стабилна. Малко ще бъде като затишие пред буря. Тази година ще имаме възможност да видим къде сме и да се установим. Тази година се заземяваме. Трябва да направим всичко, което сме решили. Напредък може да има във всички сфери - особено в строителството, оформяне на структури, в сектори, в които се изисква много работа“, допълни тя.
 
Чуйте в прикачения звуков файл цялата прогноза за догодина на астролога Антоанета Салфидж

астролог
ThinkStock/Getty Images