Анджелина и Брад – по-влюбени от всякога
Анджелина и Брад – по-влюбени от всякога / снимкa: БГНЕС

Щастливите многодетни родители Анджелина Джоли и Брад Пит бяха в Ню Йорк за предпремиерата на филма, в който участва Джоли "Exchange", съобщи БГНЕС. Прегърнати, усмихнати и щастливи, двамата актьори минаха по червения килим. Облечени изцяло в черно Анджелина и Брад още веднъж оставиха впечатление на много щастлива двойка.  

По-рано бе съобщено, че отношенията в дома на Анджелина Джоли и Брад Пит са доста обтегнати от раждането на близнаците преди около три месеца. Брад Пит дори е подсигурил психоаналитик за вече осемчленното семейство. Анджелина Джоли не само, че страда от липса на апетит, но и постоянно си мени настроенията. Брад Пит, който беше бурно приветстван заради ролята си в „Burn after Reading”, очевидно търси начини за стабилизиране на ситуацията.

В момента холивудското семейство е в Берлин, където Анджелина Джоли редовно се консултира с психоаналитик по телефона или онлайн.

Носителят на Оскар, 78-годишният Клинт Истууд, каза, че героинята от неговия филм "Ченджълинг" Анджелина Джоли е "с най-красивото лице на планетата".

"От край време съм се възхищавал на нейния талант. Понякога това, че има толкова красиво лице, най-красивото на света, й пречи". Това казва пред списание "Пийпъл" известният актьор и режисьор. "Освен това обаче тя има талант и това може лесно да се провери, като гледате филма, ще разберете, че тя е прекрасна и талантлива", казва още Истууд.

Историята на филма, чието действие е от 1920 г., е отнемането на сина на една майка. Когато й го връщат тя разбира, че това не е нейният син.