Краят на връзката на певицата Андреа и Кубрат Пулев беше едно от най-големите светски събития през лятото на миналата година. "Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот", написа Андреа под снимка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What are some things that sound like compliments but are actually insults?

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


По традиция Кубрат Пулев коментира доста по-пряко и без кой знае какви емоции. Той заяви, че са се скарали няколко пъти, разделяли са се няколко пъти, но в крайна сметка, когато няма разбирателство в една връзка и няма развитие, е по-добре двамата да поемат по различни пътища.
 
Няколко месеца по-късно се появиха първите твърдения, че двамата отново са заедно, като са забелязани като двойка в стария град на Пловдив. Но и този слух затихна.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’re slow dancing in a burning room

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


Сега обаче слухът отново е актуален и причината за това е, че певицата публикува над 50 снимки от продължилата им над 12 години връзки. Те обаче са на story. Вижте в канала "Опасни връзки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He's out his head, I'm out my mind We got that love, the crazy kind

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


Снимките са предимно от публични събития, като на някои от тях се виждат и водните знаци на фотографски агенции, но има и лични такива.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to the best photographer in world @tiborgolob ❤️

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


Андреа не пише защо е публикувала тези снимки и какво значи всичко това, но пък тази ѝ активност даде повод за нови публикации, свързани с певицата.