Алекс Раева е в чудесна форма след раждането. Талантливата певица стана майка на момиченце преди почти една година и вече изглежда повече от чудесно, както и по време на самата бременност.

Раева обаче не е от знаменитостите, които споделят само за красивия си живот. Тя е жена, която подкрепя справедливи и добри каузи.
Певицата сподели скоро снимка, към която е написала доста дълъг текст, посветен на природата. Вижте още в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сега, когато съм отново близо до водата си спомних момента, в който осъзнато започнах да се вълнувам за замърсяването. Беше няколко години след като се гмурнах за първи път. Отне време да се слея с водата и да започна да виждам и проблемите. Положението, меко казано, не е розово. Намесата на човека е все по-мащабна.   Виждала съм костенурка с пластмасов обръч от бутилка на врата си. Акула с врязана тел на перката и може би, затова съм мотивирана от това, че глобалното замърсяване на околната среда и в частност  водните басейни заема застрашителни размери и бих искала да съм част от всякакви инициативи свързани с това хората да разберем, че ние сме основният проблем за унищожаването на клона, на който стоим. Ние обитаваме Земята и използваме благата, които тя ни предоставя, но днес ние сме се обърнали срещу природата, чиято рожба сме.  Земята ни загива. Човечеството се обрича на гибел! Трябва да се обединим, да променим съзнанието си, да променим начина си на живот, на мислене и да поемем отговорност за действията си, защото ще дойде време, когато вече ще бъде късно… Затова, за да може фундаментално да се разрешат проблемите на околната среда, ние хората трябва да подобрим моралния си стандарт, да образоваме новите поколения, показвайки им истината, въпреки че е шокираща, и да правим малки стъпки в посока да помогнем на майката природа да се възстанови! Маратонките на собствената марка на @lidlbulgaria – Crivit – са устойчив продукт, произведен от рециклирана пластмаса – полиестерът, използван за текстилната част на маратонките, е 100% рециклиран, като една четвърт от него е от пластмасов отпадък, събиран от острови, плажове и крайбрежни райони. Спортните обувки ще са налични в Lidl от 20-ти юли.  Можем да бъдем по-добри! Можем да насочваме любовта си не чисто егоистично само към нас, а да се научим да я даваме и на нашата създателка - Земята! #lidlbulgaria #ResetPlastic #sustainablefashion #youarethechange #plasticfree #recycle

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on


"Сега, когато съм отново близо до водата си спомних момента, в който осъзнато започнах да се вълнувам за замърсяването. Беше няколко години след като се гмурнах за първи път. Отне време да се слея с водата и да започна да виждам и проблемите", пише звездата.

Тя е категорична, че положението, меко казано, не е розово. Намесата на човека е все по-мащабна.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Разказвам и за морето🌊⛵️⚓️💙 #love #baby #vacation #beach #sea #travel #summer

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on


"Виждала съм костенурка с пластмасов обръч от бутилка на врата си. Акула с врязана тел на перката и може би, затова съм мотивирана от това, че глобалното замърсяване на околната среда и в частност  водните басейни заема застрашителни размери и бих искала да съм част от всякакви инициативи свързани с това хората да разберем, че ние сме основният проблем за унищожаването на клона, на който стоим. Ние обитаваме Земята и използваме благата, които тя ни предоставя, но днес ние сме се обърнали срещу природата, чиято рожба сме", споделя откровено Раева и продължава:

"Земята ни загива. Човечеството се обрича на гибел! Трябва да се обединим, да променим съзнанието си, да променим начина си на живот, на мислене и да поемем отговорност за действията си, защото ще дойде време, когато вече ще бъде късно… Затова, за да може фундаментално да се разрешат проблемите на околната среда, ние хората трябва да подобрим моралния си стандарт, да образоваме новите поколения, показвайки им истината, въпреки че е шокираща, и да правим малки стъпки в посока да помогнем на майката природа да се възстанови!".

Ние сме напълно съгласни с певицата – природата трябва да бъде опазена и това зависи само и единствено от нас самите!