Обвиненията в сексуален тормоз са едно от нещата, които подкопават имиджа на президента Доналд Тръмп. И въпреки че Иванка Тръмп, дъщеря на президента  и съветник в Белия дом, защити отношението на баща си към жените, те все пак са ахилесовата му пета за предстоящите избори. Жените, които обвиниха Доналд Тръмп в сексуален тормоз, вижте в канала "7-те НАЙ" във vbox7:

Ивана Тръмп

Ивана Тръмп е бивша съпруга на Доналд Тръмп и майка на три от децата му. В документите за развод Ивана посочва, че Доналд Тръмп я изнасилил през 1989 под въздействието на силна болка и гняв. Това се е случило, тъй като през посочената година той е преминал през операция за намаляване на скалпа, която да спре оплешивяването му. Болката е била толкова голяма, че той е изкарал яда си на тогавашната си съпруга. Доналд Тръмп отхвърли обвиненията, като посочи, че няма как да изнасилиш жена си.

Наташа Стойноф

Историята между канадска журналистка с български корени и Доналд Тръмп се развива през 2005 г. Тогава Стойнов е отишла в луксозното имение на Тръмп в Палм Бийч, Флорида, за да направи материал по повод първата година от брака му с Мелания. Докато Мелания отива да смени тоалета си, Доналд предлага на Наташа да я разведе из имението. Казва ѝ, че има една „специална и невероятна стая”, която непременно трябва да види. След като двамата влизат вътре, Тръмп изведнъж затръшва вратата, притиска я към стената и започва да я целува.

„За щастие, в стаята влезе икономът и каза, че Мелания е готова да продължим с интервюто”, разказва Наташа.

Джулиет Хъди

Бившата водеща в американския телевизионен канал Fox News Джулиет Хади разказа, че около 2005-2006 г. Доналд Тръмп е направил опит да я целуне по устата.
„Той ме покани на обяд в „Тръмп тауър“. Там бяхме само двамата. След това ме изпрати до асансьора. Като се разделяхме, вместо да ме целуне по бузата, той опита да го направи по устата ми“.

Жените в живота на Доналд Тръмп (СНИМКИ)

Рейчъл Крукс

Крукс е бивша рецепционистка в "Тръмп тауър". В интервю за The New York Times тя споделя, че през 2005, когато тя се е запознала с Доналд Тръмп, той се здрависал с нея и я целунал по устните без съгласието ѝ.

Саманта Холви

Холви е бивша кралица на красотата и твърди, че Тръмп е опипвал нея и други участнички в конкурса Miss USA  в гримьорната им през 2006 г.

Джесика Дрейк

Бившата порноактриса споделя, че е срещнала милиардера на голф турнир на езерото Тахо в Калифорния през 2006 г. Тогава той я поканил в хотелската му стая, където тя е отишла с още две жени. Той ги е посрещнал по пижама, прегърнал ги е, а след това ги е целунал без позволението им. Възмутена, Джесика Дрейк си тръгва от стаята му, но след това получава обаждане. Тръмп ѝ предложил да се върне в стаята му срещу сумата от 10 000 долара. Дрейк не се е съгласила, а когато се стигна до съд – Тръмп отрече твърденията й.

До Доналд Тръмп винаги има поне една красива жена! (СНИМКИ)

Алва Джонсън

Джонсън е бивш служител от предизборната кампания на президента на САЩ Доналд Тръмп. Тя също съди държавния глава за непристойно сексуално поведение. Алва Джонсън твърди, че е била целуната от президента без нейното съгласие.