Лятото е вече тук, а с него и наближаващото време за плаж и море. Ако не сте доволни от фигурата си, имате време да промените нещата. В този епизод на Ctrl Minute Tech ще ви представим няколко приложения, с които бързо да влезете във форма.

Runtastic Results

Runtastic Results е приложение, което е особено полезно за тези, които искат да се във форма с упражнения, без да напускат дома и без специализирана техника. Както в безплатните, така и в премиум версиите на приложението, се посочват Push-ups, stretches, abs и други дейности.

Couch to 5K

Това приложение ти обещава радикална трансформация - да те измъкне от дивана и да те подготви да тичаш пет мили. Упражненията включват леки разходки и джогинг, които продължават до 30 минути, с повторения три пъти седмично. Не е нужно да се посвещавате напълно, а постепенно да станете почитател на фитнес дейностите.

Четири приложения, които да пробвате през 2019 (ВИДЕО)

Sworkit

Друго много добро приложение с упражнения, които са фокусирани върху сила, кардио, йога и стречинг. Персонализираните тренировки могат да продължат от 5 до 60 минути, в зависимост от интензивността и свободното време. Това приложение дори има версия за деца.

тренировка
iStock/Getty Images


Fitness Buddy

Приложението Fitness Buddy разполага със стотици различни упражнения, илюстрирани със снимки и видеоклипове. Потребителят може да планира процедури за тренировка, като цялата му история се проследява за последващи действия. Също така е възможно да се избере съществуващ план, който е разработен от експерти.

И още:

4 полезни приложения за Android, които е добре да използвате (ВИДЕО)

Фитнес приложение разкри в интернет военни бази по света

Топ 10 на най-глупавите мобилни приложения

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук