Повечето хора имат любими мобилни приложения, които използват в ежедневието си. Много от тях са полезни и е добре да ги имате на телефона си. Каналът One Minute Tech представя 4 интересни приложения за андроид. Ето кои са те:

RedPapers

Семпло приложение, което сменя „тапета“ на началния екран на избрани от потребителя интервали. Дотук нищо ново. Интересното в случая е, че приложението може да избира снимките от посочен от потребителя subreddit в reddit.com. Така лесно можем да имаме най-добрите тапети от Reddit директно на телефона си.

Четири приложения, които да пробвате през 2019 (ВИДЕО)

Minus – Deep Sleep Sounds, Easy Restful Sleep

Приложението с дълго име има кратка и ясна цел – да помага на потребителите да заспиват по-лесно и да спят по-добре. Приложението разполага със селекция от различни звуци и музикални изпълнения, които са подбрани в различни категории - медитация, работа, релаксиране, сън.

смартфон
ThinkStock/Getty Images

Omelet Arcade

Мобилните игри стават все по-популярни и се превръщат в бизнес, включително за стрийминг. Това приложение използва чат платформата Omelet, за да помага на почитателите на мобилни игри да стриймват геймплея си и да комуникират с феновете си. Разбира се, самите фенове също трябва да използват приложението, за да могат да гледат и чатят.

Какво прави през телефона си българинът

Soon

Това приложение е налично за iOS от много време и най-сетне има версия и за Android. То позволява да се създават „умни списъци“ с всичко, което потребителят иска да следва и да получава повече информация. Например за нови книги, албуми, филми, дори ресторанти и информация от градове и др. Това е лесен начин човек да е в течение с най-новото за нещата, които го интересуват.

смартфон
ThinkStock/Getty Images

И още:

4 програми, с които можете да освободите място на телефона си (ВИДЕО)

Да надникнем в бъдещето: Как ще живеят нашите деца и внуци? (ВИДЕО)

10 признака, че страдате от номофобия

Пет мобилни приложения, които ще ви помогнат през 2019 (ВИДЕО)

5 приложения, с които да станете от леглото сутрин (ВИДЕО)


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук