В последно време изборът от турски сериали за гледане е пребогат. И по телевизия, и в интернет - заглавията са десетки. Но само преди няколко години това не беше така. Вероятно много от вас си спомнят турския драматичен телевизионен сериал "Листопад". Той се снима от 2006 г. до 2010 г. и проследява плодовете от възпитанието на четирите деца на семейство Текин. Сценарият е по мотиви от едноименния роман от 1930 г. на турския белетрист и драматург Решат Нури, известен на българските читатели с романа си „Чучулигата“. Това е най-награждаваният сериал в Турция.

Но какво се случва днес с актьорите от сериала? Вижте в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Халил Ергюн

Актьорът, изиграл образа на Али Ръза, днес е на 73 г. Зрителите в Турция отдавна не са го гледали на малкия екран или на театралната сцена, затова появата му наскоро в популярен мол, се превърна в новина. На снимката той не изглежда във върхова форма, но фактът, че се е снимал в македонски филм доказва, че все пак всичко с актьора си е наред.
 
Гювен Хокна

Екранната съпруга на Али Ръза продължава да се снима във филми и сериали. Дори последният е от миналата година. През 2019 г. на местния вот в Турция се кандидатира за общински съветник на район в Истанбул.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌷🌷 . . #guvenhokna #güvenhokna

A post shared by Güven Hokna (@guvenhoknaa) on


Бену Йълдъръмлар

Бену изигра ролята на Фикрет, най-голямата дъщеря на семейство Текин. Актрисата е едно от популярните телевизионни лица в Турция и в момента се снима за сериала "Kadin", където играе ролята на Хатидже. В свободното си време е доброволец в приют за бездомни кучета.
 
Гьокче Бахадър

Във филма Лейля беше младо и объркано момиче, но днес Гьокче е зряла жена и актриса. Продължава да се снима активно във филми и сериали. Освен това има и няколко записани песни с клипове към тях.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seviyoruz seni Gökçe @gokce.bhdr 💕 #gokcebahadir #coolgirl #hamiyetakpinar

A post shared by Hamiyet Akpınar (@hamiyetakpinar) on


Фахрие Евджен

33-годишната актриса е омъжена за колегата си Бурак Йозчивит. Те се запознават по време на снимките на сериала "Чучулига", който впрочем също като "Листопад" е по мотиви от романа на Решад Нури. Двамата от съвсем скоро се радват и на свой наследник.
 
Дениз Чакър

Екранната Ферхунде наскоро влезе в медийното внимание с дело, което няколко жени заведоха срещу нея с обвинения за расизъм. Тя пък заяви, че всичко е постановка заради политическите ѝ убеждения.