Йорданка Христова е антизвезда
Йорданка Христова е антизвезда / Sofia Photo Agency

Йорданка Христова нарича себе си антизвезда и може да пее на китайски. Казва, че Фидел Кастро вече е възрастен мъж, а тя все още гледа напред. За звездите в България, Китай и Куба Йорданка Христова разказа в "Ники Кънчев Шоу".

Здравей, добре дошла в Дарик Радио! Прегръщам те още повече, тъй като ти си и моя кръстница. Аз съм задължен на теб и на нещата, които ти се случват, ти винаги ми се обаждаш и ме насочваш, и питаш.

Мисля, че е достатъчно, че ти изпращам винаги моята положителна енергия и моята обич.

Точно така. Откъде имаш тази положителна енергия?

Хората се раждат добри, почти всички. Става лош, зависи от обкръжението, от детството, дребни спомени. Аз съм по-малко егоист, оттам идва може би моята доброта.

Как успя да се съхраниш в този вълчи свят и бизнес?

Затова медиите са малко виновни, някои неща са измислени, други са продиктувани. Знам, че много мои колеги си подсказват, нарочно, да се пише за тях. Това е въпрос на характер и на отношение към работата ти. Аз съм доста различна, дори бих казала, че съм антизвезда. Тази дума звезда е толкова изтъркана, толкова девалвирала, особено от тези реалитита, които правят звезди.

Аз съм може би антизвезда - имам съвсем друго отношение, хората не знаят нищо за мен. Дори имаше една статия за мен със заглавие "Жената с було". Никой не знае кога съм се омъжила, кога съм се развела, колко деца имам, чудеха се момчета ли са, момичета ли са. Личният живот затова е личен. Не желая да парадирам и никога не съм го афиширала напред.

Не знам как съм оцеляла. Може би защото не съм досаждала на хората, първо. Второ, убедих се точно покрай тези реалитита, че народът не можеш да го излъжеш.

Ти говориш дори за политическите гласувания?

Да, за всичко говоря. Те усещат моята искреност, знаят, че съм откровена, никога не ги лъжа. Аз съм това, което съм. И може би това е обещание взаимно.

Т.е. ти се грижиш за имиджа си, внимаваш.

Да, точно така. По начало рисковете са свързани с младостта. Революционери стават млади хора, до 20-30 години, даже и това е много. Човек, когато е млад, може безотговорно да рискува. Аз вече имам две деца. След като родих първото си дете, станах търпелива. Преди това за мен имаше черно и бяло, нищо не признавах и си вървях напред по моята пътека. Но вече съм съвсем друг човек. И ти ще разбереш.

Цялото интервю с Йорданка Христова четете в zar.bg