/ Guliver/Getty Images
Актьорът, носител на "Оскар" и фронтмен на "Търти секъндс ту Марс" Джаред Лето прекоси САЩ, за да промотира новия албум на групата си, предаде Ройтерс. Тавата "Америка" - първият нов албум на Лето и компания от пет години, излезе на музикалния пазар на 6 април.
 
За да промотира новия проект на "Търти секъндс ту Марс", 46-годишният фронтмен на бандата осъществи "бясно препускане" из страната със "самолети, влакове и автомобили".
 

Guliver/Getty Images


Лето е документирал продължилото си пет дни пътешествие от Ню Йорк до Лос Анджелис, по време на което е общувал със сънародниците, изучавайки "доброто, лошото и злото" във всекидневието на страната.
 

Guliver/Getty Images


"Избягвам да използвам за себе си тази мръсна дума - знаменитост. Все пак тя ми действа приземяващо и ми напомня, че всички ние сме свързани, и имаме своите предизвикателства, както и своите мечти", казва Лето.

Актьорът и певец споделя също, че по време на пътешествието си е разбрал, че въпреки политическата поляризация на САЩ, е открил усещането за споделена цел сред американците.
 

Guliver/Getty Images

БТА