/ БГНЕС
Правосъдният министър, който е ползвал автомобила, също се извини
Снимка, споделена от граждани в социалните мрежи за автомобил на НСО, който използва министър Данаил Кирилов, предизвика възмущение, че това се случва често.

Автомобилът е заснет при престой на тротоар в столичен квартал малко преди 10.00 часа на 13 февруари, Националната служба за охрана (НСО) поднася искрени извинения на живущите в района за евентуално причинени неудобства
, заявяват от службата.

ДПС: Лицата с охрана от НСО да си плащат, че ги пазят (ВИДЕО)

НСО уверява, че подобно поведение няма да бъде толерирано от ръководството на Службата и на водача ще бъде отправена строга забележка.

Предложение: Колите на НСО да са оборудвани с камери (ВИДЕО)

Правосъдният министър също се извини:

"Моля, да приемете извиненията ми по този случай! Поемам отговорността изцяло, без да оспорвам твърденията в коментара, които са необективни, неистински и пресилено преднамерени. Досега съм ползвал служебен автомобил изключително ограничено, но сега заявявам, че такъв автомобил повече няма да влиза, спира, престоява в квартала, в който живея. Мнозина от Вас редовно ме срещат по софийските улици, значи, ще ме виждате още по-често. Специално поднасям извинения на моите съседи, ако по някакъв начин са изпитали притеснение, но Ви уверявам, че съм се убедил във внимателността и съобразителността на екипа от НСО да се стремят да съобразяват обстоятелствата добросъвестно", написа Кирилов във Фейсбук.

БГНЕС