Четвърти ден без следа от заподозрения за убийството на бившата си съпруга мъж от Костенец. 38-годишната Милена Шишкова от Костенец бе открита в безпомощно състояние близо до дома й в петък.

Пред NOVA директорът на ОД на МВР - София старши комисар Николай Спасов описа Зайков като човек с труден характер и асоциален. По думите му той не обичал обществените места и дори нямал мобилен телефон през последната една година.

38-годишна жена убита до дома си в Костенец

Въпреки усилията на полицаите, издирването не дава резултат. Вчера органите на реда реагираха на най-малко 7 сигнала за места, където би могъл да се укрива Стоян Зайков.

„Снощи в 20 часа получихме сигнал в Долна Баня, че млада дама е видяла мъж, отговарящ на въпросното описание в местност, близка до стадиона. Незабавно са изпратени екипите, които са налични в РУП – Костенец. Обходен е районът. Също така колегите от СОБТ използваха и дрон. Но за съжаление такова лице не беше открито”, обясни директорът на столичната полиция.

Продължава издирването на мъжа, заподозрян за убийството в Костенец

Вторият сигнал бил подаден малко след полунощ. Деца са сигнализирали, че мъж се насочва необитаема къща. Служители на полицията са обходили района, но и там не го намерили.

Кола на жандармерията охранява постоянно и улицата, на която живеят родителите му.  Известно е, че той е криминално проявен и е създавал проблеми на Милена, за което са знаели и нейните близки.

МВР издирва мъж във връзка с убийството в Костенец (СНИМКА)

Старши комисар Спасов добави, че към момента основната версия е, че убиецът се намира в района на Костенец.