Съдът наложи запор на сметките и имотите на Малкия Маргин
Съдът наложи запор на сметките и имотите на Малкия Маргин / netinfo

Възбрана върху имотите и запор на всички банкови сметки на Николай Андреев Маринов (Малкия Маргин) и съпругата му Мария Георгиева Цветкова наложи Софийски градски съд.

Актът на СГС е по молба на Комисията за установяване на имущество, придобито по престъпен начин. СГС наложи възбрана върху недвижим семеен имот, собственост на Мария Цветкова в Бояна. Запориран е капиталът на "Фарго енд Ко".

Наложен е запор върху ликвидационните дялове, притежавани от Николай Маринов в "Н енд М", "4 М", "ФУЛ" и дружествените дялове, притежавани от него в "Ъпкъминг ню талент мениджмънт". Запорирани са дружествените дялове, притежавани от Мария Цветкова в "БСС АУТО ТРЕЙД".

Съдът наложи запор на всички банкови сметки на Маринов и Цветкова в банките на територията на страната, а също и на сметките на фирмите, в които те имат участие. Определението на съда дава двумесечен срок за завеждане на бъдещи искове, смятано от датата на влизане в сила на евентуална осъдителна присъда срещу Николай Маринов.

Николай Маринов, заедно с брат си Красимир, е подсъдим по дело, по което заедно с други техни съучастници са обвинени в подготовка на три убийства.