Станишев: Хората вече не гасят телевизора, като се покаже лидерът на БСП
Станишев: Хората вече не гасят телевизора, като се покаже лидерът на БСП / Sofia Photo Agency
Хората вече не гасят телевизора, като се покаже лидерът на БСП, смята Станишев
32932
Хората вече не гасят телевизора, като се покаже лидерът на БСП, смята Станишев
  • Хората вече не гасят телевизора, като се покаже лидерът на БСП, смята Станишев

Сергей Станишев, депутати и бивши министри от предишното управление посетиха Перник. Според Станишев сега има чуваемост към БСП, защото хората вече не гасели телевизора, когато се показвал лидерът на партията.

БСП десант реализира днес в Пернишка област лидерът на социалистите Сергей Станишев, здравният министър от правителството на тройната коалиция Евгений Желев и колегите им депутати Ангел Найденов, Мая Манолова и Петър Димитров, които посетиха шестте общини в региона. На среща в областния център кметовете на общините и селищата представиха проблемите си, като най-тревожният е липсата на средства.

Бившият здравен министър Евгений Желев и депутатката Мая Манолова разговаряха с медици. Според Манолова с настоящата здравна реформа правителството цели да докара болниците до фалит и те да се приватизират по схемата „собственост срещу дълг". Д-р Желев допълни думите й с опасението, че със закриването на лечебниците в страната ще настъпи здравен туризъм. Хората от малките общини ще тръгнат към големите медицински центрове, отбеляза д-р Желев, като целта на това занимание е да се насочат с пациентите и потоците пари към определени структури, контролирани от определени хора.

По-рано днес Сергей Станишев и кметът на Перник Росица Янакиева откриха реконструираната и обновена улица „Владайско въстание" в индустриалната зона на града.