Синът на загиналата Антоанета лекува шока от трагедията с футбол
Синът на загиналата Антоанета лекува шока от трагедията с футбол / снимка: http://bgfans.info/forums/

Въпреки тежката загуба на майка си Антоанета, която загина при тежката самолетна катастрофа в Мадрид, синът й Мартин е заминал на турнир с младежката формация на футболния гранд "Реал" Мадрид. Момчето изживява труден момент и трябва да бъде му бъде оказвана подкрепа, за да преживее стреса.

Това каза в предаването „Витамин” на Дарик радио журналистът от вестник „24 часа” Момчил Инджов, който се завърна от испанската столица, откъдето отразяваше трагедията с испанския самолет, който катастрофира на мадридското летище „Барахас” и уби 152-ма души, сред които и единствената българка на борда – 40-годишната Антоанета Кожухарова. Мартин е заминал за футболния турнир, след като семейството е взело решение за това.

С това семейство поддържам връзка от края на юли, когато се появи новината, че едно българче е взето да играе в "Реал" Мадрид. Досега българин не е играл в "белия балет". В сряда вечерта момчето трябваше да играе първия си мач с фланелката на новия си отбор. Почти всеки ден си говорехме по скайпа. Той с нетърпение чакаше да замине за Мадрид, аз му пожелах да вкара три гола.