СГС наложи възбрана на имотите на големия Маргин
СГС наложи възбрана на имотите на големия Маргин / netinfo

Софийски градски съд наложи възбрана на имотите на Красимир Маринов–големия Маргин и съпругата му Мария Маринова и запор на банковите им сметки. Запорът е по молба на Комисията за установяване не имущество, придобито от престъпна дейност.

Комисията е установила, че приходите на големия Маргин и на семейството му за 16 години, от 1982 до 1998 година, са само 101 835 лева, докато разходите му са били 6 пъти повече - те са похарчили 680 000 лева. В момента разходите на големия Маргин, според Комисията, са 2 835 000 лева.

Съдът допусна обезпечение на бъдещ иск на имуществото на Красимир Маринов, съпругата му Мария и фирмите, в които те са собственици - „Роял КМ” ЕООД, ЕТ „Крас Авто” – Красимир Маринов и ЕТ „Мими Авто” – Мария Маринова.

Съдът наложи възбрана на 10 офиса на големия Маргин и съпругата му на булевард „Джеймс Баучер”. Там той държи първи, втори и трети етаж на сградата на „Бул Инс”, където бе взривен Стоил Славов, още един магазин, едно паркоместо и гараж, както и двуетажна къща с гараж и двор на улица „Иван Радоев”, квартал „Витоша”, местността „ВЕЦ Симеоново”, където живее големият Маргин в непосредствена близост до хотел „Амбасадор”, и едно нерегулирано дворно място от половин декар.

Съдът наложи запор на личните банкови сметки на Красимир и Мария Маринови в банки на територията на България, а също така и на дружествените дялове и акции на двамата във фирми у нас. По справка на Дарик Красимир Маринов няма официално участие в застрахователна компания „Бул Инс”.