/ БГНЕС, архив
Шофьорите да се движат с повишено внимание, съветват от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) заради ремонтни дейности на пътни участъци днес.
 
Движението по магистрала "Хемус" в тунел "Правешки ханове" в посока Варна ще се осъществява в една лента, поради ремонтни дейности на пожароизвестителната инсталация в изпреварващата лента. Трафикът е насочен в активната лента и са поставени необходимите пътни знаци. Срокът за завършването им е до 12.00 ч.
 
Движението по магистрала "Хемус" в тунел "Правешки ханове" в посока София ще бъде в една лента, поради ремонтни дейности на пожароизвестителната инсталация в активната лента. Движението ще се извършва в изпреварващата лента и шофьорите трябва да спазват пътните знаци. Срокът за изпълнение е от 12.30 до 15.30 ч.
 
Движението по магистрала "Тракия" от км 13 до км 17 в посока Бургас ще се осъществява в една лента, поради ремонтни дейности на ограничителните системи в изпреварващата лента. Преминаването на превозни средства ще бъде в активната лента. Срокът е до 17.00 ч.
 

БГНЕС, архив


Движението по магистрала "Тракия" от км 2 до км 4 в посока Бургас ще бъде в една лента, поради ремонтни дейности на ограничителните системи в изпреварващата лента. Трафикът е насочен в активната лента. Срокът е до 17.00 ч.

Временно движението по магистрала "Тракия" от км 196 до км 200 в посока Бургас ще се осъществява в активна лента. Поради ремонт на мантинели в средна разделителна ивица ще е затворена изпреварващата лента. Движението ще се регулира от сигналисти. Срок е до 17.30 ч.
 
Движението по пътя Костенец - с. Габровица се осъществява в една лента от км 148 до км 151 поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Срокът за изпълнение е до 17.00 ч. До 17.30 ч. с повишено внимание да се движат шофьорите и по пътя Каварна - Кранево от км 43 до км 83. В отсечката ще се извършва косене на храсти и почистване на банкети.