Яне Янев: Не съм купувал гласове, а НДСВ са политически покойници
Яне Янев: Не съм купувал гласове, а НДСВ са политически покойници / Sofia Photo Agency

НДСВ са политически покойници, но по страшното е, че правят акция срещу „Ред, законност, справедливост", заедно със СДС и ДПС. Така лидерът на „Ред, законност, справедливост" Яне Янев коментира пред Дарик радио информацията от НДСВ, че е участвал в купуване на гласове на изборите в Сандански.

Янев допълни, че няма нищо против да бъде изключен от парламентарната група на ОДС по призива на СДС, защото това щяло да му развърже ръцете да изнесе истината кой и как управлява синята партия.

Винаги съм казвал, че НДСВ е символ на най-големия измамник не само на прехода, а от Освобождението до днес, Сакскобургготски, чиято свита краде до забрава, коментира Яне Янев. Тази акция срещу „Ред, законност, справедливост” те я правят съгласувано със СДС и под диригентската палка на ДПС, категоричен е Янев. Когато Юруков беше избран, споделих моето мнение, че той и Радонов са убийците на СДС и на практика сега слугуват от една страна на мафията, а от друга на ДПС, каза още лидерът на „Ред, законност, справедливост".

Яне Янев заяви, че тази вечер няма да отиде на заседание на ПГ на ОДС. Нека гласуват по съвест, даже съм казал на секретарката да купи две бутилки уиски и една бонбониера, за да ги улесня да ни изключат, за да може окончателно да ни развържат ръцете, обясни Янев.

Той категорично отрече партията му или той самият да са купували гласове. Яне Янев изрази готовност да се подложи за стократни проверки, които да докажат истината.