Продължава ремонтът на следващите над 23 км от магистралата между Чирпан и Стара Загора
Продължава да се подобряват пътищата в страната. Пускат движението в ремонтирания участък от АМ „Тракия“. Това съобщи в профила си във Фейсбук премиера в оставка Бойко Борисов.

Официален профил на Бойко Борисов във Фейсбук

"Утре се пуска движението в ремонтирания 10 км участък от магистрала „Тракия“ между п. в. „Чирпан“ и п. в. „Чирпан-Изток. Отсечката е част от общо 16,5 км, които започнаха да се обновяват през февруари.
 
 

🛣️ Продължаваме да подобряваме пътищата в страната. Утре се пуска движението в ремонтирания 10 км участък от магистрала...

Posted by Boyko Borissov on Thursday, 22 April 2021


В началото на април завърши ремонтът и на 6-километровото трасе между връзката за АМ „Марица“ и пътен възел „Чирпан“. Целият участък е с подобрено отводняване, нова асфалтова настилка, мантинели, маркировка и знаци", написа той.

Движението по АМ „Тракия“ от 5-ти до 9-ти км ще е двупосочно заради ремонт

Борисов благодари на строителите и инженерите, които са работили без почивен ден, едновременно в двете посоки, за да се възстанови трафикът в участъка.

Продължава ремонтът на следващите над 23 км от АМ „Тракия“ между Чирпан и Стара Загора.

Пуснаха движението по АМ „Тракия“ в посока Бургас (ВИДЕО)

Ще бъдат затворени и двете платна на магистралата, а за удобство на пътуващите са осигурени обходни маршрути. Ремонтът трябва да приключи в началото на летния туристически сезон.