Псевдоотвличане на жена в Сухиндол
Псевдоотвличане на жена в Сухиндол / снимкa: Sofia Photo Agency

Полицейски служители от три поделения на МВР във Велико Търново, Павликени и Варна издирваха тази сутрин псевдоотвлечена жена след подаден сигнал от мъжа й.

Съпругът на жертвата, криминално проявен, е подал сигнал за отвличането в 04.00 часа. Борис Борисов обяснил, че двама мъже са влезли в дома му и са поискали да им бъдат върнати 400 лв. След като станало ясно, че Борисов няма толкова пари, двамата извели съпругата му. Даниела Борисова била качена в тъмен „Фиат Мареа" и откарана в неизвестна посока.

Полицейски служители незабавно са ангажирани с издирването на двамата мъже и 39-годишната жена. Те успели да се свържат по телефона с единия от „похитителите" и малко по-късно тримата се явили в полицията във Варна. В момента жената и двамата мъже дават обяснение в областната дирекция.

Полицията във Варна е установила самоличността на двамата мъже. Те са разказали пред органите на реда, че от Сухиндол са потеглили за Варна. Заявили са, че 39-годишната жена е тръгнала доброволно с тях и не става въпрос за отвличане.

Борисов е регистриран в полицията за редица кражби. Полицаи от РПУ - Велико Търново и РПУ - Павликени разследват случая.