Променят временно движението в някои части на София
Променят временно движението в някои части на София / netinfo

Организацията на движението в някои части от София ще бъде временно променена днес и утре във връзка с посещение на делегация от Индия, посочиха от Столичната община.

От 12.00 ч. до 10.00 ч. на 19 юни ще бъде закрит служебният абонамент на Гранд-хотел "София" на ул. "Гурко".

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 07.00 до 12.00 ч. утре по ул. "Оборище" /между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "11-и август"/; от 07.00 до 15.00 ч. - на ул. "Шипка" /между ул. "Св. Климент Охридски" и ул. "Сан Стефано"/;

от 14.00 до 23.00 часа - на паркинга пред вход "А5" на НДК. От 10.30 до 11.15 ч. утре се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. "Оборище" между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "11-и август".

Престоят и паркирането пред Националния исторически музей ще бъдат забранени от 16.00 ч. днес до 18.00 ч. на 19 юни във връзка с представянето на нови модели товарни автомобили пред музея, съобщиха от Столичната община.

При необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДП в този период ще бъде забранено и влизането на пътни превозни средства по южното локално платно на бул. "България" между пътен възел "Бояна" и музея.

Маршрутът на автобусна линия "604" ще бъде възстановен днес, съобщиха от Столичната община.

На спирките по маршрута на автобуса ще бъде поставена необходимата информация за пътуващите. Маршрутът на линията е възстановен след завършването на ремонта на пътната настилка на локалното платно на бул. "Ген. Тотлебен".