"Има тъмна институция пълна с кеш, която в момента иска да създаде политически проект, на база на разграбването в продължение на две години на държавата. Едноличното, диктаторско управление на „цирковото куче“ на Корнелия Нинова."

Това коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски по адрес на президентството. И обеща, че "тъмнината ще свърши".

Пеевски: Президентът да подаде оставка и да си основе политическия проект

"Прокуратурата трябва да започне да съобщава какво прави и как го върши. Нали има нов подход, имахме мракобесен главен прокурор. Сега това ли трябва да продължи, да не се знае какво се случва. Ние искаме информация. И ще зададем въпроси на г-н Сарафов и към службите ще изпратим запитвания. Започваме да питаме по всички въпроси. Всичко трябва да е пред очите на хората. Тъмнината ще свърши. Ще има светлина, както казваше едно „бау-бау“. Нали ви казах кой е цирковото куче", заяви още Пеевски.

По отношение на комисията за контрол на службите той заяви, той заяви, че до момента тя не е свършила нищо, което е в полза на хората. Делян Пеевски критикува остро и бившия вътрешен министър и депутат от ПП- ДБ Бойко Рашков.

Първа стъпка: Отмениха ротацията на председател на Комисията за контрол на службите

"Ерата на Рашков е на един мракобесен министър на МВР, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им. Има много въпроси, на които той трябва да отговаря, които не знам защо вие не ги задавате", обърна се председателят на ПГ на ДПС към медиите. "Какво стана с неговия градинар и какво се случва с тези разследвания. Мисля, че трябва да започнете да задавате въпроси към българската прокуратура, какво става с тези разследвания".