Неуспешен опит за отвличане в София
Неуспешен опит за отвличане в София / снимка: Sofia Photo Agency
Неуспешен опит за отвличане в София
19292
Неуспешен опит за отвличане в София
  • Неуспешен опит за отвличане в София

Трима мъже, заподозрени в отвличането на 30-годишен мъж в София, са задържани при акция на СДВР, съобщиха от МВР. Тримата, задържани в столичния квартал „Бенковски", са прибрани в ареста за 24 часа.

Случаят се разплита малко преди 18.30 часа тази вечер, когато приятел на отвлечения се обажда на полицията и подава сигнал, че неговия познат, според информацията на име Винчо Тодоров, е бил напъхан в лек автомобил и отведен в неизвестна посока от трима мъже.

Мъжът не е криминално проявен. По първоначална информация - става въпрос за по-грубо уреждане на сметки между потърпевшия и тримата задържани за неговото отвличане.

Тази сутрин автомобила на похитения мъж е бил откраднат, но той не е подал сигнал в полицията. Но след подадения вечерта сигнал, полицаи засекли похитителите в квартал „Бенковски". След кратко преследване са задържани трима мъже в два различни автомобила. При акцията е открит и похитения мъж, който според неофициална информация се занимава с бизнес с месо.

В момента тримата похитители са задържани за 24 часа в полицията, като 30-годишния похитен мъж също е разпитван. Изясняват се причините за инцидента.