Народното събрание изпрати официална позиция до медиите по повод стикера „Република България - Народно събрание”, който бе забелязан на видеоклип за шофиране с превишена скорост на "Мис Силикон" Катрин Йорданова. 

"Това е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента. Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила", посочиха от институцията.

Допълнителните подробности за изясняване на конкретния инцидент са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи, допълват от парламента.

Хванаха зад волана „Мис Силикон” Катрин Йорданова с положителна проба за кокаин

Още през януари „Мис Силикон” се похвали в социалните мрежи, че шофира луксозния си автомобил с 256 км/ч. Преди дни тя показа и как шофира с висока скорост в градски условия. Нейни бдителни последователи в социалните мрежи забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „Република България - Народно събрание”. Днес при рутинна проверка Катрин Йорданова беше задържана от полицията, след като е дала положителна проба за наркотици, съобщиха от МВР.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня