/ БГНЕС
Седмици преди ДПС да избере лидери днес това направи младежката организация на партията. И младежкото ДПС ще има двама съпредседатели. Това са Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов.

Те номинираха Делян Пеевски и Джевджет Чакъров да бъдат избрани за съпредседатели на ДПС на предстоящата Национална конференция.

Припомня, че Ахмед Доган изпрати до младежите специално обръщение. В него посочва, че промените, които преживяваме "тук и сега" в нашето житейско битийно време, са по-големи и по-дълбоки от тези през 1989 година.

Почетният председател отбелязва, че според по-голямата част от "преминаващите" през ежедневието ни политици, цялата политическа дейност, се свежда до PR стратегии, плюс ефектно ситуиране в структурите на централната власт.

БТА

Нашите младежи трябва да са подготвени да управляват България. Ние имаме уникални кадри и работим да развиваме нашата младежка организация и със сигурност те ще участват сериозно в управлението на България, заяви председателят на парламентарната група.

Пеевски каза, че се очаква да бъдат избрани двама съпредседатели на Младежко ДПС.

Форумът се проведе под мотото „25 години силата е в нас!“. В залата участваха около 500 делегати от цялата страна.

Форумът бе открит от най-младите делегати и се проведе в две части - открита и закрита. За водещ на първата открита част бе избрана Хелин Байрактарова. 

На заседание на Централния съвет на ДПС на 17 ноември м.г. бе освободен председателят на младежкото ДПС Сезгин Мехмед. За временно изпълняващ длъжността председател на младежите бе избран Танер Кабил.        


Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС