Целите на отбора са най-високите, заяви новият треньор Павел Върба в първата си пресконференция пред българските медии
Собствениците на Лудогорец - Кирил и Георги Домусчиеви, ще предприемат нова голяма инвестиция, пише Gong.bg. 

След като ръководството на клуба вече изгради три нови модерни сектора, стадионът на Лудогорец "Хювефарма Арена" ще има нова трибуна, която ще предлага всички удобства. До края на тази година "орлите" ще започнат изграждането на Сектор "А" на своя стадион, който ще бъде най-скъп. 

Павел Върба: Лудогорец е кралят на българското първенство (ВИДЕО)

"На финалната права сме относно проекта за новия Сектор "А" на нашия стадион. Днес имах среща с единия от собствениците на Лудогорец - Георги Домусчиев. На нея обсъждахме новата трибуна. До края на тази година ще започнем изграждането на сектора. Той ще разполага с абсолютно всички удобства за феновете и за журналистите", заяви изпълнителният директор Петричев.

Сергей Ребров: Знаем, че като домакин Лудогорец е различен
Радка Минчева

В Италия: Домусчиев вярва на своя Лудогорец срещу Интер

Новият наставник на клуба Павел Върба даде и първата си пресконференция пред българските медии. Той се изказа ласкаво за новия си отбор и заяви своите цели и амбиции. Засегна темата за трансферите и за предстоящия сблъсък с Интер. Чешкият специалист показа и чудесно чувство за хумор, отговаряйки шеговито на част от въпросите на журналистите.

Павел Върба
БГНЕС

„Поздравявам всички, изненадан съм колко много хора дойдоха днес. Признавам си, че наистина това е много голямо предизвикателство. Познавам силите на отбора и затова съм тук. Надявам се да не разочаровам ръководителите на отбора. Знам, че целите на Лудогорец са най-високите и се надявам, че с колегите ми ще успеем да ги изпълним“, подчерта той. 

ЦСКА, Левски и Лудогорец в топ 100 на вечната ранглиста на УЕФА

„Това, което ме убеди да дойда, са големите цели на Лудогорец. Забелязал съм, че играят редовно в Европа. Целите на тима наклониха везните да дойда. Също така гледах и последните шест мача на отбора, видях силата, която притежава. Дайте ми време и сами ще видите нещата на полето“, увери чешкият специалист. 
Gong.bg