Смятам, че резултатът на БСП ще бъде над 8%, прогнозира лорд Евгени Минчев, който е кандидат за депутат от "БСП - Обединена левица".

Пастор, „лорд“ и лекар: Вижте кои интересни личности влизат в предизборната надпревара

Аз бях заченат в тази политическа игра преди около месец и все още ми трябват останалите 8 месеца, за да се родя като политик. Също така не е ясен пола - момче, момиче, или пък близнаци мога да бъда. Така, че нека да се даде шанс да давам големите отговори когато узрея политически, заяви Минчев, призован да коментира изказване в ефира на NOVA, че "БСП е пробита от ГЕРБ и ДПС на Пеевски".

Представителят на лявата коалиция бе категоричен, че ако влезе в парламента, ще изпълни предизборните си обещания. "Оказа се, че имам страшно много роднини, които започнаха да ми звънят да искат служба", пошегува се Евгени Минчев.

Съдът реши: 350 лева глоба за Евгени Минчев за дребно хулиганство

"Привилегията е да бъдеш поканен, а когато има покана от партия, която е повече от 100-годишна, това означава, че там е било премислено за бъдещето. Това не са единствените избори, на които ще ме видите", заяви лордът, запитан защо е приел поканата. И добави, че голяма част от съзнателния му живот е минал по социализма и той "няма какво лошо" да каже за него.

Приоритети на Минчев в парламента биха били издигането на моралния и етичен потенциал на младите хора, грижата за възрастните и завръщането на българите от чужбина.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня