ЛИДЕР, ВМРО и ЗНС могат да се явят на изборите като коалиция
ЛИДЕР, ВМРО и ЗНС могат да се явят на изборите като коалиция / netinfo

Нямаме за цел да обявяваме предстояща коалиция, а водим разговори за това как да участваме в бъдещи парламентарни избори, каза по време на среща с ръководствата на ЛИДЕР, ВМРО и Земеделски народен съюз председателят на ЛИДЕР Кънчо Филипов. Срещата се провежда в Стара Загора, на нея присъства и бизнесменът Христо Ковачки.

Трите формации сега се явяват с една коалиция “Движение напред” на касираните избори в Сандански, Казанлък и седем-осем села, обясни Красимир Каракачанов

Според наше проучване подобна коалиция от трите формации с идеи за едно патриотично отговорно и ориентирано към патриотичния бизнес начинание може да полочи одобрението на хората от шест до девет процента". Предстои да се осмисли политиката на трите формации", обясни Кънчо Филипов

„Това, което ЛИДЕР се опитва да направи е път, по който хората да стават все по-богати”, каза пред журналисти бизнесменът Христо Ковачки.

„Трябва да се води една национално-отговорна политика от г т на развитие на енергетиката и селското стопанство”, каза Ковачки, който уточни, че екипът му подготвя проект за изграждане на нова мощност в комплекса"Марица Изток".