Ново споразумение за сътрудничество подписаха КРИБ и УНСС.

Домусчиев: Благодаря за високото отличие на УНСС

"Подписваме във важен ден - днес е годишното общо събрание на КРИБ, както и във важна година - годината на 100-годишния юбилей на УНСС. Искам да ви поздравя, както и всички преподаватели, студенти и бивши възпитаници. Някои от тях срещнахте и сега, много бивши студенти вече са в бизнеса", обърна се председателят на КРИБ Кирил Домусчиев към ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.

КРИБ: Никога не сме искали национализация на нечий бизнес в България

"Трудностите ни сплотиха, разбрахме, че никой не може да се справи сам с кризата. Трябват ни подготвени кадри и добро образование. С университети, правителството и медиите търсим реформа на образованието" добави Домусчиев.

Партньорството между бизнеса и образованието е перфектно, от 5 години заедно се правят стажове и има желание това да продължи, заяви от своя страна проф. Димитров.

По повод 100-годишнината на университета ректорът връчи почетни плакети на Кирил Домусчиев, изпълнителния директор на КРИБ Евгений Иванов и Иван Папазов, член на УС на организацията и изпълнителен директор на "ВП Брандс Интернешънъл".