Катастрофи взеха жертви в последния ден от дългата почивка. В деня на голямото завръщане след своеобразната ваканция трафикът в цялата страна бе интензивен.

Кола се заби в стълб във Враца, мъж загина

Минути след 10.00 часа във вторник тежка катастрофа отне живота на мъж във Враца. Видински автомобил „Фолксваген Голф" се забил в електрически стълб на "Криводолско шосе" в града. От удара на място е загинал мъж. По данни на очевидци колата се движела с висока скорост по мокрия път, спускайки се от надлез. В колата пътували още трима мъже, които са леко ранени.

Жена загина при катастрофа край Пасарел

По обяд пътен инцидент край Пасарел отне живота на жена. Шофьорът на лек автомобил е изгубил управлението на завой, колата е паднала в коритото на реката край пътя, при което е загинала на място пътничка. Четирима души са били откарани в болница за оказване на медицинска помощ.

Тежка катастрофа край Варна, млада жена загина на място

Млада жена загина в тежка катастрофа на разклона за варненското село Долище. Инцидентът е станал около 16:40 часа. 24-годишният водач на „Опел", движейки се от Варна в посока Долище, не спрял на знак „Стоп" и се блъснал с „Ауди", което се е движило в посока Аксаково.

На място е загинала 26-годишна жена от София, пътувала в „Опела". В болнично заведение за изследвания са били отведени пътуващите в „Ауди"-то. Сред тях няма тежко пострадали.

Една жертва и трима ранени при тежка катастрофа на пътя Бяла - Попово, близо до село Копривец, съобщи bTV. По предварителна информация са се ударили два автомобила и единият е изгорял. Жена на 39 години е откарана в русенската болница с тежка черепно-мозъчна травма. Пострадали са още мъж и дете на 14 години. Те също са в болница с различни травми.

видео: Nova.bg